Over Agimex

Welkom

Met deze website trachten wij een niet beperkend overzicht te geven van ons uitgebreid gamma. We loodsen u snel langs oplossingen voor eenvoudige plafonds, specifieke toepassingen, nieuwe ontwikkelingen als plafondeilanden enz. De markt van plafond- en wandsystemen is echter zo complex en specifiek dat het niet mogelijk is om alle producten en toepassingen hier aan bod te laten komen.

U bent welkom in onze toonzaal van maandag tot vrijdag van 8u15 tot 12u30 en van 13u15 tot 17u15, op vrijdag namiddag tot 16u15.

Op deze website vindt u alle nuttige contactinformatie en u kunt ons ook direct bereiken via de contactpagina.
Met veel enthousiasme en ervaring verwelkomt het Agimex-team u graag.

Dany Van kerckhoven
zaakvoerder
 

Missie

Wij wensen als betrouwbare partner bij te dragen tot het welslagen van door onze klanten te realiseren opdrachten.

  • Klantgericht mee denken, correcte en concrete oplossingen aan reiken
  • Haalbare leveringstermijnen bedingen en respecteren
  • De juiste materialen in goede staat aanleveren
  • Flexibel inspelen op onverwachte of gewijzigde situatie
     

Wie zijn we?

Ruim 20 jaar geleden opgestart als uniek concept van specialist-verdeler/groothandel in plafondmateriaal, gericht naar de professionele gebruiker. Ondertussen zijn we een vaste waarde in de plafondwereld met een breed aanbod en degelijke marktkennis.

De jarenlange samenwerking met de diverse topmerken maakt ook dat we een idee hebben van wat realiseerbaar is en welke termijnen haalbaar zijn. Uiteraard kunnen we ook rekenen op de technische ondersteuning van onze partners-fabrikanten bij gecompliceerde uitvoeringen die voor ons team telkens opnieuw een interessante uitdaging vormen.

Een ruime voorraad (+/- 30.000 m² plafondtegels, ophangsystemen, Gyproc en andere materialen als isolatie, toebehoren, …) en performante software, die ons toelaat efficiënt en correct te werken, maken het mogelijk snel in te spelen op de vragen van onze klanten.

Transport houden we in eigen hand, waardoor er omzichtig en op de juiste manier met het toch vaak delicate materiaal wordt omgegaan. Dit resulteert in correcte en onbeschadigde leveringen in gans België, zeer gewaardeerd door onze klanten. Om niet aan flexibiliteit in te boeten werken wij niet met vaste leverdagen maar wordt de transportagenda opgebouwd en ingepland naargelang uw wensen.